pellets│pellets kopen ⎜Houtpellets kopen ⎜pellets online kopen ⎜pallet pellets │pellets thuislevering│
Info en voordelen

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

Houtpellets | info en voordelen

Hoe herken je goede kwaliteit Houtpellets |


Houtpellets leveren een regelbare, hernieuwbare brandstof met een hoog rendement en een lage uitstoot, geschikt voor verbranding in pelletkachels en pelletketels. Er zijn grote prijsverschillen en vele merken op de markt. Hoe maak je de beste keuze?


1. Keurmerk

Bij Home Plus Pellets vind je enkel pellets met de beste certificaties: DIN+ en ENplus. Enkel met deze certificaties kan je zeker zijn dat je met goede kwaliteit pellets te maken hebt. ENplus is het meest recente, strengere keurmerk, opgericht te Brussel. Men controleert alle stappen in het productieproces, vanaf de herkomst van het hout. Binnen ENplus heb je nog verschillende kwaliteitsniveaus. Kies voor je pelletkachel enkel de A1 kwaliteit voor de pelletkachel in je woning!


2. Welk hout?

Naaldhout is de beste keuze voor pellets (softwood), omdat er minder lijm is gebruikt bij het productieproces en naaldhoutpellets een hoger warmterendement hebben. Verschillende testen tonen aan dat het warmterendement van naaldhout 5,3 KWh/kg bedraagt, terwijl dit voor loofhout gemiddeld 5,1 KWh/kg is.


Economische voordelen

Verwarmen met pellets kan tot 50% goedkoper zijn dan met fossiele brandstoffen. Bovendien bent u onafhankelijk en koopt u uw pellets in wanneer u het wenst. Geen schommelende abonnementsprijzen! U kan gerust een voorraadje opslaan wanneer u gunstige promoties ontdekt. De prijs van pellets is sinds vele jaren nagenoeg stabiel. 

U kan bij renovatie ook uw centrale verwarming aansluiten op een pelletketel, en dat kan soms mét premies van de overheid.


Gebruiksvriendelijk

Onze pellets worden geleverd in zakjes van 15 kg, 65 per pallet. Eenmaal gevuld, brandt een pelletkachel veel langer dan een traditionele houtkachel, zonder hem te moeten bijvullen. De pelletvoorraad heeft een autonomie van 8 tot 20 uur, afhankelijk van het model. De meeste pelletkachels beschikken ook over een automatische ontsteking. Eén druk op de knop volstaat. De warmteontwikkeling is veel gelijkmatiger dan bij een houtkachel, zodat u de temperatuur goed kunt regelen.


Circulaire economie

Pellets worden geproduceerd van afvalhout in zagerijen, vaak (maar niet altijd) van Belgische oorsprong. Bij Home Plus Pellets zijn we echter gespecialiseerd in Belgische pellets. Houtpellets zijn deel van een duurzame, circulaire economie waarbij alle reststromen optimaal worden gebruikt en er niets wordt verspild.


De hoeveelheid CO2 die vrijkomt bij de verbranding van pellets, is dezelfde als de hoeveelheid CO2 die de boom, van wiens hout de pellets zijn gemaakt, tijdens zijn leven heeft opgenomen. Het is dus een cyclisch en CO2-neutraal proces, want de pelletproducenten doen aan duurzaam bosbeheer. Zij zorgen voor voldoende aanplanting van jonge bomen om in hun (constructie-)hout behoefte te kunnen blijven voldoen.


Gezellig

Een pelletkachel is even gezellig als een houtkachel. En als je de kachel bijvult, dan wordt u verwend met de aangename geur van vers gezaagd naaldhout, tenminste als u pellets van de beste kwaliteit kiest...Home Plus Pellets te Brugge heeft de pellets die u zoekt.

Koop nu uw pellets voordelig via onze beveiligde


webshop!

houtpellets│

houtpellets│

pellets⎜

Houtpellets⎜

Houtpellets⎜

Houtpellets⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

pellet⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

Houtpellets⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

pellets⎜

pellet│
pellet│
pellet│

pellets⎜

pellet⎜

Houtpellets⎜

pellet⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

pellets⎜

houtpellets│
houtpellets│

pellet⎜

pellet⎜

pellet⎜

PELLETS | pellets kopen │voor pelletkachels | Pellets promo ⎜pellets prijzen │395 € per pallet pellets│HOUTPELLETS ⎜houtpellets kopen│ENPlus A1⎜100% Naaldhout ⎜ Bestel online ⎜de beste pellets│Pellets goedekope⎜voor snelle thuislevering⎜in Vlaanderen -AGRICON⎜Ecopower⎜pellets online ⎜ kopen aan de beste pellet prijzen ⎜Wonterpellet pallet houtpellets - Wij leveren uw pellets snel bij u thuis in heel België Antwerpen | Gent | Brugge | Genk | Oostende | Hasselt | Aalst | Wetteren | en Brussel 

pellets⎜