pellets  kopen Houtpellets kopen pellets online kopen thuis levering
Magasin en ligne

poele a pellets | promo

Acheter Des Pellets

 Acheter vos pellets & Briquettes en ligne ICI

Différentes marques et offres - cliquez sur le produit de votre choix

Pellets kopen

poele a pellets |

Coût de livraison abordable

pour

PALETTES MULTIPLES

poele a pellets |

469 €

par palette

990 KG

(66 sacs x 15 kg)

Agricon Houtpellets

ENplus A1 et DIN+ (100% naaldhout)

jusqu'à l'épuisement des stocks

449 €

par palette

990 kg

(66 sacs x 15 kg)

Agricon Premium

ENplus A1 et DIN+ (100% naaldhout)

jusqu'à l'épuisement des stocks

Hoe herken je goede kwaliteit Houtpellets |


Houtpellets leveren een regelbare, hernieuwbare brandstof met een hoog rendement en een lage uitstoot, geschikt voor verbranding in pelletkachels en pelletketels. Er zijn grote prijsverschillen en vele merken op de markt. Hoe maak je de beste keuze?

1. Keurmerk

Bij Home Plus Pellets vind je enkel pellets met de beste certificaties: DIN+ en ENplus. Enkel met deze certificaties kan je zeker zijn dat je met goede kwaliteit pellets te maken hebt. ENplus is het meest recente, strengere keurmerk, opgericht te Brussel. Men controleert alle stappen in het productieproces, vanaf de herkomst van het hout. Binnen ENplus heb je nog verschillende kwaliteitsniveaus. Kies voor je pelletkachel enkel de A1 kwaliteit voor de pelletkachel in je woning!


2. Welk hout?

Naaldhout is de beste keuze voor pellets (softwood), omdat er minder lijm is gebruikt bij het productieproces en naaldhoutpellets een hoger warmterendement hebben. Verschillende testen tonen aan dat het warmterendement van naaldhout 5,3 KWh/kg bedraagt, terwijl dit voor loofhout gemiddeld 5,1 KWh/kg is.


Economische voordelen

Verwarmen met pellets kan tot 50% goedkoper zijn dan met fossiele brandstoffen. Bovendien bent u onafhankelijk en koopt u uw pellets in wanneer u het wenst. Geen schommelende abonnementsprijzen! U kan gerust een voorraadje opslaan wanneer u gunstige promoties ontdekt. De prijs van pellets is sinds vele jaren nagenoeg stabiel. 

U kan bij renovatie ook uw centrale verwarming aansluiten op een pelletketel, en dat kan vaak mét premies van de Vlaamse overheid.


Gebruiksvriendelijk

Onze pellets worden geleverd in zakjes van 15 kg, 65 per pallet. Eenmaal gevuld, brandt een pelletkachel veel langer dan een traditionele houtkachel, zonder hem te moeten bijvullen. De pelletvoorraad heeft een autonomie van 8 tot 20 uur, afhankelijk van het model. De meeste pelletkachels beschikken ook over een automatische ontsteking. Eén druk op de knop volstaat. De warmteontwikkeling is veel gelijkmatiger dan bij een houtkachel, zodat u de temperatuur goed kunt regelen.

Circulaire economie

Pellets worden geproduceerd van afvalhout in zagerijen, vaak (maar niet altijd) van Belgische oorsprong. Bij Home Plus Pellets zijn we echter gespecialiseerd in Belgische pellets. Houtpellets zijn deel van een duurzame, circulaire economie waarbij alle reststromen optimaal worden gebruikt en er niets wordt verspild.De hoeveelheid CO2 die vrijkomt bij de verbranding van pellets, is dezelfde als de hoeveelheid CO2 die de boom, van wiens hout de pellets zijn gemaakt, tijdens zijn leven heeft opgenomen. Het is dus een cyclisch en CO2-neutraal proces, want de pelletproducenten doen aan duurzaam bosbeheer. Zij zorgen voor voldoende aanplanting van jonge bomen om in hun (constructie-)hout behoefte te kunnen blijven voldoen.

Gezellig

Een pelletkachel is even gezellig als een houtkachel. En als je de kachel bijvult, dan wordt u verwend met de aangename geur van vers gezaagd naaldhout, tenminste als u pellets van de beste kwaliteit kiest...

Home Plus Pellets te Brugge heeft de pellets die u zoekt.

1 palette = 66 sacs


1 sac pellets = 15 kg


1 palette = 990 kg

Promo

Agricon 

6.80 €

 par sac

Nos prix sont

y compris la TVA,

hors frais de livraison

et 15 € de caution

par palette *

* Nos granulés sont emballés sur des palettes Euro réutilisables. Pour cela, nous facturons une caution de 15 € par palette lors de la livraison. Si vous avez une palette Euro en retour, cette caution ne vous sera pas facturée.

pellets kopen

poele_a_pellets
poele_a_pellets
poele_a_pellets